GOTT NYTT ÅR

nu sticker jag bort där jag ofta brukar fira nyår vilket inte kommer hända iår. sedan drar jag mig mot lisa och malin för käk, efter det får vi se hur allt blir. ha ett riktigt fint nästa år, vilket jag ska försöka att få!

P I C T U R E S

mysmysmys

vakna ju hemma hos lisa. vi tog oss en liten sovmorgon, riktigt skönt var det. sedan vid två tiden var det dags att dra sig hemmåt till västervik. innan vi drog hem tog vi en liten sväng till malin. sedan hem till mig där lisa efter ett litet tag drog sig åt ett litet annat håll. då kollade jag på law abiding citizen idag igen fasr med linnea. lisa kom efter ett par timmar igen. så nu har vi precis badat då det blev en hel del snack. hon sover även över hos mig inatt, mysigt!


Dag 12 – I min handväska (jackfickor)

eftersom eftersom jag inte har någon handväska som jag använder kör vi på jackfickorna istället som jag alltid stoppar ner i alla mina små saker i då jag tar med dom.

pengar - alltid bra då man är ute ifall man hitta något som är bra att ha eller hittar något man verkligen vill ha.
bankkort och id-kort - bra ifall pengarna som är löst är slut.
läppsyl- när det är kallt kan man få torra läppar, då är det bra och ha ett sånt att ta upp vilket jag gör hur eller hur varje gång jag är ute.
nycklar - behövs då jag ska hem, in i skåpet i skolan eller cykla.
hårnål - brukar faktiskt inte ligga där, vet inte varför den ligger där och den brukar inte användas.
kvitto / bio biljett - lite skräp som bara blir kvar ett tag i jackfickan.
mobil - har jag alltid med för att folk ska få tag i mig / jag i dom.

nnnice

dagen idag har varit riktigt chill, lisa kom till mig vid två tiden då vi mest snackade och så. sedan drog vi på en film som heter law abiding citizen, grymt bra film förresten. vid halv tio ikväll drog jag med henne till gamleby som inte händer allt för ofta. vi hade lite mysigt förut med varma mackor. men iaf, ska spendera natten där. nu ska vi sätta på en film eller något. vi hörs imorgon!


MINA SYSKON – DAG 11

jag har ett syskon som jag är helsyskon med, linnea.
jag har två syskon som jag är halvsyskon med på pappasidan,  hampus och lowe.
jag har ett syskon som jag är halvsyskon med på mammasidan, maja.

linnea går i sjuan på samma skola som mig, när man ser henne tror man att hon är ungefär lika gammal som mig. det finns till och med släktingar som vi inte träffat innan som frågar om hon är den äldsta av oss två.  hon är en såndär syster som alltid ställer upp och det är såklart vi bråkar. hon och jag är nog de syskonen i vår familj som bråkar mest. hon gör saker som inte jag gillar, jag gör saker som inte hon gillar men ändå älskar jag henne jätte mycket.

hampus är mitt näst äldsta syskon, det han mest sysslar med när han inte är i skolan är hockey. gör han ens något annat än är borta i ishallen eller spelar hockey spel framför teven?! jag är tveksam. han träffar jag lika ofta som min pappa, alltså inte mycket alls. jag vet att hampus kan bli riktigt arg men ändå kan han ibland vara en av dom snällaste vilket är heeeelt nice när han är.


maja
är mitt näst yngsta syskon, född sex månader efter hampus. hon har alltid varit den där lilla gulliga systern som delat med sig med saker och ting, varit hur snäll och gullig som helst. jag kommer ihåg från när jag var liten då hon sprang runt och nyps hela tiden. jag skrev en lapp när hon var som värst med nypande, jag skrev något i den här stilen ''jag blir arg på maja när hon nyps'' sedan var det något mer jag skrev som jag inte kommmer ihåg men jag kommer ihåg när jag skrev lappen, då var jag riktigt arg. men hur som helst är hon fortfarande den där lilla tjejen som egentligen har blivit stor nu som alltid är så himla snäll. okej, nu börjar hon komma i olika jobbiga trottser då hon kan vara riktigt jobbig, men endån.


lowe
är mitt yngsta syskon, han fyllde tre för någon vecka sedan.  han är också en sån där som verkligen älskar hockey även att han bara är tre. varje gång det är allmänheten i ishallen är han där och åker, han åker till opch med bättre än mig (nu lät det som jag är västa bra på skidskor, men ni fattar). det han tjatar om är klubba, puck och mål. aja ni förstår, hockey är nog det ända som finns i hans huvud. annars är han en liten kille som ofta är väldig rolig eftersom han gör så roliga saker hela tiden, han kan vara lite smått jobbig ibland men det är alla som är så små som han.  

 


linnea hampus maja & lowe - jag älskar er


dagen igår

min dag igår bestod av att jag först drog till jesper, sedan kom jocke. då drog vi till elgiganten och onoff med jesper mamma för jesper skulle köpa något tangentbord vilket han endån inte gjorde. sedan drog jag, jocke och jesper till stan. vi spenderade senare kvällen hemma hos jesper framför film. linus kom lite senare också, chillkväll.


wherever you will go

nu drar jag mig mot jesper, sedan drar vi nog ner mot stan. hörs när jag kommer hem igen!

MIN TRO - DAG 09

eftersom jag inte gjorde någon "dag" igår kör vi på en till idag istället.

min tro? jag tror inte på någon gud eller något liknade. men däremot tror jag på andar, det är något som jag nästan är bombsäker att det finns. jag har själv varit med om sånna saker, det är nog därför jag tror så mycket på det. jag tror även att saker och ting påverkas av slumpen. mer än så kan jag nog inte säga.


ETT ÖGONBLICK - DAG 08

den 6 augusti 2006 så var jag ella och linnea någon gång mitt på dagen påväg hem från att vi hade varit i en lekpark. vi hade även varit hos linneas och min gammelmormor om jag inte minns helt fel. när vi var påväg hemmåt fick jag för mig att jag skulle cykla upp och ner för en totoarkant en viss sträcka. när sträckan nästan var slut och jag skulle köra upp på totoaren en gång till, då kom den där lilla oturen. jag flög över styret och rakt in med armen en liten stenmur.  huvudet slog jag även i. tur att man var duktig och använde hjälm då, annars skulle det ha kunnat slutat riktigt illa. jag började iallafall stor tjuta, kommer ihåg hur jävla ont det gjorde.  ella och linnea fick såklart panik. ella drog på hem direkt till pappa för att säga att jag låg på marken vid fågelbäret och hade skadat mig. men det ända pappa har berättat nu i efterhand var att hon hade sagt, ``emma ligger där borta på marken´´ och sedan dragit sig tillbaka där jag låg. pappa tog sin cykel snbbt och trampade efter ella. medans ella var iväg och hämta pappa. började även linnea tjuta. en som bodde i närheten av stället där jag ramlade av cykeln kom ut och skulle se hur det gick för mig. hon var tydligen sjuksköterska. hon sa till mig att armen kunde ha fått en reälj stukning men att den inte var bruten. när pappa och ella kom så åkte vi hem. och såklart var vi tvungna och åka till akuten. jag kommer ihåg att jag fick sån där emblaplåster på akuten ifall jag var tvungen att operera eller hur var det. men hur som helst var jag hur rädd som helst för de, alltså plåsterna. jag trodde nämligen att de gjorde så jag sövdes in, vilka idéer man hade. senare fick jag iallafall reda på att armen var bruten. det är ögonblick jag minns.


THE DRESS
världens hörn

min dag idag har bestått av en reälj sovmorgon tillsammans med lisa. sen ett fint fikahäng hos hennes mormor. efter den goda cheesecake, som var fikan drog vi mot stan för att leta efter jeans och en nyårsklänning. kan ju inte säga att det är det enklaste att hitta något i västervik. lisa lyckades till slut hitta sina jeans och jag min klänning. även lite annat hängde med oss hem, till mig hängde det här med.
your still on my lonely mind

min dag igår var bara niiiiice, förmiddagen spenderade jag med mig själv och lite data. på eftermiddagen någon gång kom lisa som allt är lika fint. vi tog det mest chill, snackade lite och aa tog det bara lugnt helt enkelt. senare på kvällen blev det bio med henne, jesper, linus, jocke, john, makke och simon. vi kollade på nania, den var väl okej. eftersom jag inte har kollat så mycket på dom andra så lite svårt att fatta menmen. sedan efter filmen drog jag och lisa till jesper där vi chillade lite. någongång på natten var lisa och jag iallafall hemma hos mig där vi slockande nästan på direkten.


MIN BÄSTA VÄN - DAG 07

I nuläget har jag inte en bästa vän, utan jag har tre väldigt nära vänner. lisa, ellinore och rebecca.

Jag och lisa har väl vetat om varandra från lågstadiet, hon gick i min pararellklass. Vi hängde någon gång ibland, där vi har lite minnen när vi skulle dansa på småstjärnorna som det hette. Lisa berättade för mig för några månader sedan att vi alltid var hemma hos henne för att hon hade ett stort vardagsrum där vi kunde träna på att dansa tillsammans, alltså träna till uppvisningen. Det var därför hon fick vara med tydligen. Så elaka som vi var, haha! Sedan i fyran började vi i samma klass. Från fyran till sexan hata jag henne och hon hata mig. vi tjafsade och bråkade rätt mycket i skolan och kom inte överens över huvudtaget. Jag tyckte hon var en av de där "töntarna" som sprang och tjöt för minsta lilla. Så henne gillade jag helt enkelt inte. När vi skulle börja på högstadiet blev det att hon, jag, lisa och emma kom i samma klass. Jag ville inte komma med lisa eller lisa. Jag ville komma i samma klass som några andra tjejer från klassen, men bara för jag ville gå i samma klass som emma så var vi alla fyra tvungna att börja i samma klass. Jag sa till emma ”vi är själva när vi börjar på ludde, vi är inte med lisa och lisa för dom är töntar”. När sommarlovet hade gått och vi sedan började ludde så hade det inte ändrats sig, jag gillade fortfarande inte lisa. Men bara för hon och malin var kompisar sen tidigare så blev det att lisa och jag började hänga mer och mer efter ett tag. Alla vi tre hängde i skolan, så vi började helt enkelt träffas hemma då och då. När jag och malin började bråka (som ja har skrivit i ett annat inlägg) så hade lisa det lite svårt för hon var ju bra kompis med båda då. Hon hoppade lite fram och tillbaka, var med mig lite då och då och var med malin lite då och då. Sedan nu när åren har gått sjukt fort är jag bättre vän med lisa mer än någonsin. Hon är en vän som alltid ställer upp i alla lägen, man kan säga ALLT till henne utan att det kommer ut, det är jag bombsäker på. När man har det svårt försöker hon göra så det blir bra igen, även att det är helt omöjligt. Lisa är nog den person som jag litar på mest på. JAG ÄLSKAR DIG!

   
 


Jag och ellinore som jag kallar ella är min låtsas syster. Men nu det senaste halvåret känns det mer som att vi är vänner än som systrar, det kan även hon hålla med om. Det beror nog på att jag bor hos mamma och inte träffar henne som jag gjorde förr. Ella och jag har väl inte varit de låtsassystrarna som jämt har varit sams och varit snälla mot varandra, vi har varit tvärtom. Tex när hon och jag bråka när vi var små så ljög jag för våra föräldrar att hon hade gjort något när det var jag själv som hade gjort det. Det var bara för att hon skulle få ta skiten. Sådana saker höll vi på med. När vi började fyran började även vi i samma klass. Jag hade henne som en förebild, jag härmade henne med ungefär allt. Även att hon sa till mig att jag härmade henne med saker sa jag att jag inte gjorde det. Bara för att inte jag skulle verka vilja vara som henne. När jag flyttade till mamma kunde jag inte länge härma henne och slutade att göra det. undra hur det annars hade varit, hade hon fortfarande varit min ”största” förebild? Haha.  Men som sagt, det är det senaste halvåret som jag har kommit henne som närmast, vilket jag är superglad över. Även henne går att lita på till hundra procent. jag kan snacka med henne när jag mår dåligt, behöver hjälp med något eller inte vet hur jag ska göra. Superskönt att hon finns där!

  
 


Rebecca och jag träffades när vi var små, vi var väldigt små. Våra föräldrar hängde väldigt mycket på den tiden. Men sen så hade jag ingen kontakt med henne alls. När vi gick i sjuan adda hon mig på MSN och bilddagboken. Hon skrev att vi hade träffats när vi var små och blablabla. Då visste jag inte ens det. jag frågade min pappa för att se om det var sant, vilket det var. Vi bestämde att vi skulle ses någon dag, och den dagen blev av. Vi gick ner på stan och båda var hur blyga som helst. Det var som man gick på stan själv. Vi gick in i en affär och kom ut i den nästan direkt utan vi hade sagt ett ord. Eller aa okej, nu överdrev jag kanske lite men det vi sa var väl ” vilka affärer brukar du gå i?” på ett ungefär. Efter den dagen forsätt vi att snacka på MSN. Jag kommer ihåg första gången vi skulle äta i matsalen tillsammans, det var makaroner och något mer. Kommer bara ihåg makaronerna för det var det ända hon och jag åt. Även då var vi tysta hela tiden . men hur som helst, vi började hänga mer och mer. Vilket ledde till att vi plötsligt inte var lika blyga längre. Från då till nu har vi varit nära vänner hela tiden. Visst det finns dom månaderna vi är mer än andra månader. Tex förra sommaren var vi tätt intill nästan varje dag och hade hur kul som helst. I nuläget så träffas vi inte ofta alls, vilket jag tycker är mycket tråkigt. Antar det är för att vi har plugg olika dagar, tränar olika dagar och de dagarna vi kan träffas har någon annan något att göra. Men vi träffas iallafall någon gång ibland vilket är tur i alla fall. Dock vill jag träffas mer. Jag har tusen minnen med henne och vet att det kommer fler. Med henne kan man ha hur kul som helst, skratta så man nästan är död. Det har i alla fall jag och hon lyckats med. Jag har litat/litar på henne till hundratio procent, vilket jag tror man kan göra även nu även fast vi har tappat lite kontakt. Ordet jag älskar dig säger jag allt för lite till dig känner jag, jag älskar dig.
  
 


some pictures from yesterday
MIN DAG - DAG 06

sov hos jesper inatt så vid 12 tiden imorse kom pappa och mamma dit och hämta mig. vi drog till elgiganten där jag köpte en ny mobil. min andra gick ju sönder i augusti eller när det var, (eller aa jag kasta sönder den).
så nu har jag en ny mobil. en sony ericsson elm j10i2 fick det bli den här gången. skulle egentligen träffat jesper idag men orkar inte, är såååå seg i kroppen. så antar att det blir en hemma dag idag, skönt det med.några av dom sakerna jag fick igår, tack!
JULAFTON

min dag idag har faktiskt varit niceeeeeeeeeee, drog ju till pappa där det blev jul firande. lite mat , kalle anka och lite paketöppning + att tomten kom. WOOOOW! vid fyra drog som sagt mammafamiljen till händelöp där mormor och morfar bor. där träffade jag alla mina kusinen utom en som är utomlands. lite ovanligt att alla var där faktiskt. men nu ska ja ut och möta jesper tror ja, så vi hörs imorgon.

nu får ni två bilder, resten kommer nog imorgonGOD JUL!

nu drar jag och min syster bort till våran pappa där vi ska firar jul. sedan vid fyra drar "mammafamlijen" till ön där det blir firande med släkt, niceeeeeeee. GOD JUL FÖRRESTEN!


JAG ÄLSKAR DIG

lisa undrade nu ikväll kom jag kunde komma till henne och se film. & vem drar inte till henne om hon frågar? jag tvekar inte en sekund. så, där har jag spenderat min kväll och vi kollade på lotta på bråkmakargatan. hon är nog en av sveriges roligaste personer. så himla roooooolig!


VAD ÄR KÄRLEK - DAG 05

för mig är kärlek olika saker, det finns olika slags kärlekar helt enkelt. det kan både vara bra och dåligt
jag kommer ihåg från jag var liten, då man sa kontiga saker. då sa jag och min syster till våran mamma: vem älskar du mest? oss eller jonas (ni vet, han som var mammas kille). då svara hon jag älskar er på ett annat sett än vad jag älskar jonas. det är ett exempel på olika kärlekar. kärlek kan vara allt från ett djur och kläder till en pryl eller famlijen. så mycket mer än det kan jag inte förklara om just kärlek.

  
   


jul-städning

är igång med en total jul-storstädning i lägenheten med min syster som aldrig brukar vilja städa? lite ovanligt och se henne göra de faktiskt, haha! har redan städat i ett par timmar och ska fortsätta lite till nu.

i close my eyes and i can see a better day

drog ju bort till familjen lindgren igår och som sagt firade vi lite jul. fick bla en tröja och örhängen. träffade även becca där, vilket var nice. när vi kom hem drog min famlij till med lite mys framför datan och vi kollade på never back down, riktigt bra film som jag har sett 100 gånger.


DET HÄR ÅT JAG IDAG - DAG 04

och även jag har jullov nu, skönt! efter avslutningen i skolan som bestod av bowling med enheten drog jag och lisa hem till henne. där det blev som nästan alltid, en liten vilostund. senare drog vi mot ett par affärer med mamma och helene. sen hem till lisa igen där vi chillade. nu sitter jag här, om en timme befinner jag mig borta hos famlijen lindgren för en liten mini-julafton, nice.

det här åt jag idag:
även att inte dagen är slut tänkte jag berätta om vad jag har käkat idag. låter rätt löjligt att säga det men det var ju tydligen på dag 4. så det jag har käkat idag är först pyttelite gröt imorse, två skedar eller något eftersom att jag har hur svårt som helst att käka på morgon. sen käkat några pollys och nu har jag precis käkat tacos här hemma.tröjan jag köpte igår som även blev dagens outfit

use somebody

skolan idag var hur chill som helst. den började med film på engelskan, 40 minuter rast, syslöjd och sen var den slut. så vi slutade redan vid 11. det kallar jag nice!

sedan idag har jag bara sprungit runt på stan med emmy och lisa. letat efter julklappar i 25 affärer. själv hittade jag en, åt min mamma. två andra saker hängde även med mig. ett par skor och en tröja. sedan har kvällen spenderats hemma hos jesper.
MINA FÖRÄLDRAR - DAG 03


pappa & mamma år 1989

min mamma har alltid varit den där mamma som ställer upp till 1000 % varje gång. Är det något som är fel finns hon alltid där, hon försöker alltid fixa till saker så de blir så bra som möjligt. Och såklart vi bråkar eller aa ”knabbar” väl rätt så mycket. Nästan något litet varje dag, vilket jag egentligen inte vet varför riktigt. Antar att vi inte är riktigt lika varandra på sättet och tycker väldigt olika för det mesta. Men hur som helst är hon på riktigt världens bästa mamma, och säger inte det bara för man brukar säga det. jag menar det.

 
pic 1 midsommar 2010 pic 2 när hon gick i åttan / nian.

Min pappa har jag inte lika bra relation med längre som jag hade förut, beror på att jag är där 4-6 dagar i månaden. men ändån vet jag att han alltid skulle ställa upp. Jag tycker jag och min pappa är väldigt lika på sättet. mamma och min låtsas mamma brukar säga ”du är precis som din pappa, en riktig sjöbladare”.
jag älskar min pappa verkligen, även fast det är yttert sällan att jag säger det till honom.

 
pic 1 juni 2010, dock ser han äldre ut än vad han gör i irl på bilden pic 2 julafton 1989


MIN FÖRSTA KÄRLEK - DAG 02

Det var en kille som hette adrian. han har en bror som min syster var kär i, herman. Fast dom gifte sig aldrig som vi gjorde. jag hade tänkt att lägga upp bilder från den tiden men hittar inte dagispärmen där dom ligger i. men nu, tillbaka till när vi gifte oss. det är ett minne som faktiskt är rätt stark för mig även att vi var så små. Det fanns ett rum på dagiset som man kunde leka i. där fanns även kläder som man klädde ut sig i. Jag tog på mig en mörkrosa samettströja och hade två toffsar i håret, ni vet som dära "pippilotter" som jag kallar det. Adrian tog på sig som en svart kavaj och en svart hatt. hatten var lite stor minns jag. I min hand hade jag som en bukett med blommor. vi hade till och med gäster, dom andra dagisbarnen. våran dagislärare tog en bild som jag har i den dära pärmen. fan att jag inte får tag i den då, så kunde jag visat. och som jag sa igår började vi i samma klass men i 0:an flyttade han till kalmar och nu bor han i en stad som jag inte minns vad den hette, haha. det sista minnet jag har med han var iaf när han skulle flytta. han hade köpt en ring till mig och jag ett halsband till han. våra föräldrar bestämde en plats, ungefär vi simhallen som vi skulle mötas och säga hejdå en sista gång. jag gav halsbandet och han gav ringen. På lågstadiet tappade jag sedan bort ringen när jag använde den och fick så himla dåligt samvete att jag hade gjort det. kan till och med få det nu av tanken. något sånt skulle ju vara så himla kul och ha kvar..haha. även att det här kanske inte det man kallar sin "första kärlek" är det ändån min första kärlek för mig.
                                                              
                                                                          bild från 0:an


20 december

orkar inte skriva ett långt inlägg för är så trött så vi kör på ett kort.
dagen har bestått av skola, pommeskäk med ella, malin, agaton, oskar och fredrik. sedan stan med malin och ella för att dom skulle leta efter julklappar. sen firande av en av alla sex personerna jag vet fyller år idag, min bror lowe. som redan fyller tre. säger bara jävlar vad åren rullar på!


OM MIG - DAG 1

Jag är en tjej som föddes den 12 november i Västervik. Är det äldsta barnet bland mina syskon.
Mina föräldrar skildes när jag var 2 år ungefär. Då träffade både min mamma och min pappa en ny partner. Mamma träffade en kille som absolut en av dom bästa killarna jag träffat, jonas. Han har absolut varit som en extra pappa till mig. för ett par år sedan tog det slut mellan dom pga saker jag inte tar upp här. Det finns nog ingen jag saknar så mycket som han. Den nya tjejen pappa träffa heter malin. Han bor även med henne nu. Så hon har jag växt upp med. I Augusti 2009 flyttade jag till mamma pga jag tyckte det var jobbigt i ``pappafamlijen”. Men jag är där varannan helg vilket jag tycket funkar super bra.Jag började på dagiset snövit tillsammans med min låtsas syster, Ellinore (ella) som jag bott med från pappa och malin träffades. I mina dagis papper står det att jag inte gillade henne så värst mycket. Antar att jag störde mig mycket på henne. Där gifte jag mig även med en kille som jag verkligen gillade, han heter adrian. Haha så mycket man kunde göra när man var liten. Sedan i 0:an flyttade han till kalmar så jag har inte träffat han efter det. Eller visst har sett han någon gång när han har varit här i västervik och hälsat på sin mormor. men inte riktigt varit med honom, ni fattar.

När det var dags att börja skolan började jag på karstorp. Då var jag fem eftersom jag fyller år så sent på året, då var jag en tjej som var väldigt väldigt blyg och tystlåten. Jag sa knappt inget alls. Medans jag skötte skolan hur bra som helst. jag gillade verkligen skolan och mina lärare.


där var jag sex år om jag inte minns fel, då jag precis hade tagit hål i öronen

När åren på lågstadiet var avklarade började jag i en klass som var väldigt stökig. Men ändån nu när man tänker efter väldigt rolig. Även de åren var jag tyst som en mus och hur blyg som helst och skötte skolan bra. Det ända jag hade problem med i skolan var engelskan.I fyran började en annan emma. emma nibleius. Som jag först störde mig väldigt mycket först. Tror det var för att hon hette emma. jag kommer ihåg när jag såg henne första gången. hon hade en grön tröja med ett nummer på och satt i vänstra hörnet av klassrummet. Hon var visst helt annorlunda var jag trodde. Hon blev min bästa vän. Vilket hon var ända till 6an och en bit in i sjuan om jag inte minns fel. Hon var nästan den ända jag var med de åren. Hon var (är) en person man verkligen kan lita på och hur snäll som helst.  Det vet jag nu även att jag nästan har tappat nästan all kontakt med henne.
 
 
 

När det sedan var dags att börja högstadiet var jag nervös medans jag tyckte det skulle bli kul och spännande att börja på ludde. Som sagt jag tappade mer och mer kontakt med emma efter som jag träffade malin tofvesson som blev min nya bästa kompis. Den tiden tyckte jag var den bästa jag hade haft. Jag sa allt till henne, hon sa allt till mig. Vi delade både bra och dåliga saker med varandra. Men hur eller hur hade vi det hur kul som helst.  Men en dag blev det att vi började bråka om en liten skit sak som blev stor. Vi redde aldrig precis ut bråket utan slutade snacka  / bråka med varandra efter ett tag. Men nu bråkar vi absolut inte istället hänger vi någon gång ibland och i skolan. Har det kul och snackar med varandra lite hit och dit.

 
 

I mitten eller slutet av åttan gick jag från att vara blyg till en person som inte var lika blyg alls, självförtroendet byggdes på mer och mer helt enkelt. Vilket ledde till att jag började umgås med mer och mer folk.

 
 

Nu är jag en tjej som är 15 år, är nästan alltid har ett leende på läpparna, gillar att umgås med mina vänner även att jag på sistonde kanske tagit allt plugg före vilket jag tycker är jättejobbigt. Vill ju sååå mycket hellre träffa de än att sitta inne och kolla ner i böcker. Det jag mest är rädd för att tiden ska gå så himla fort, åldras och att dö. Finns nog inget värre än att tänka på döden. så.. det där var en liten bit ur mitt liv.


bara för alla andra gör det

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

den talar till det vackra och det fula

kvällen idag har mest bestått av väntan på att jag ska bli trött och klockan ska gå lite snabbare.
tycker den har gått så jävla sakta. söndags-badet har också blivit av. testa jag en mamma sak som gör att bena
blir lena, vilket dom verkligen blev. skönt!
 
 

pack up your troubles in you old kit bag

nu har jag spenderat några timmar tillsammans med kläder. skulle städa iordning dom och då fick jag även tanken varför inte rensa bort lite också? så det gjorde jag. dom här kläderna rykte den här gången.
snoowwwwww

vaknar upp att det har blivit mer snö än det var innan jag gick och la mig och då kommer tanken när fan ska det sluta snöa? har hört att det ska snöa hela dagen. hur kommer det sluta då?
there’s no doubt

börjar känna mig sjuk, annars är det bara att jag är så förbannat trött. så tänkte lägga mig i sängen och sova ut imorgon vilket jag inte gjorde idag. sleep well!


ISHALLEN

nu har jag spenderat några timmar i en ishall med pappafamiljen för att åka lite skridskor.
och till o med jag stod på ett par skridskor lite fint en pyttestund som jag inte har gjort på över ett år. HEHE!


vi mot världen

precis hemkommen från en tur i västervik i lite olika affärer med pappa malin och lowe. träningsvärken kan man ju bara säga är värre än någonsin, hela ryggen, rumpan och bena. även att jag brukar älska träningsvärk för då vet man att man har tränat gör det så ont, haha! men nu tillbaka på vad ja gjorde, jag köpte present till lowe som fyller år på måndag. och har även köpt första julklappen som även lowe ska få.


ny header - abosoult inte den bästa men det struntar vi i.
tryck F5 om du inte kan se.

I stop and stare at the younger, my heart goes to 'em

sitter nu här, hur trött som helst i bena och jag börjar redan få träningsverk. hur ska det här bli imorgon? 
pappa håller på att fixa min data och kolla om de finns virus och problem med den eller vad man ska säga.
vilket känns skönt, det har varit lite småproblem med den och den kommer nog gå snabbare och sånt när den är helt klar. känns redan mycket bättre nu. men är tröttare än jag har varit på länge, så nu ska jag krypa ner i sängen och sova direkt. ska blir riktigt riktigt skönt.


THE PANTERS

i skolan idag hade vi innebandytunering, man skulle vara utklädd till något.
emmy lisa jag och malin gjorde oss till pantrar vilket det inte var många som såg till en viss början. dom frågade istället om vi vara katter och sen var det något mer som jag glömt, haha. men vi lyckades iallafall vinna priset om bästa utklädnad. så vilka är bäst och fixar de då?! THE PANTERSSSSSSSSSSS.


BILDER FRÅN DEN 13 DECEMBERuppdateringen

två dagar utan uppdatering. har inte hunnit, eller jo igår skulle ja har hunnit men då verkar det ju som blogg.se hade något problem, gick inte att logga in så darför de inte blev någon. har 1000 inlägg ja har tänk och lägga in under dagarna. så nu när jag ändån har mycket tid över kan ja ju lika väl uppdatera överdrivet mycket.

sådär såg iaf lite min onsdag ut:
pretty fly

efter skolan mötte jag becca som var hur länge sedan som helst jag träffade.
det ända vi gjorde var att la oss i min säng direkt och snackade lite. & sen tog lite seriösa bilder, & wisp så kul man kan ha på bara att göra de. GÄÄLET!


guess what

jag har varit duktig och tryckt fel kod till mobilen tre gånger medans jag var fullt inne i en liten städning av mitt rum. sååå om jag inte svarar på mobilen så äre det för den är låst, smaaaaaaaaaaaart!

LIKE A G6

dags och gå och lägga sig för min del. skolan väntar klockan 06.30 imorgon.
säger bara lycka till till mig själv att gå upp. så vi hörs imorgon!


got to get the spirit of the old days

gårdagens kväll blev inte som ja skrev att den skulle bli.
ja hittade en film här hemma som ja inte visste vi hade och den var någon tränings-film. så drog till med ett träningspass istället för en myskväll. sedan blev det en lååång promenad med lisa med snaaack. och det tillomed slutade att jag sov där.

dagen idag har bestått av att jag och lisa har legat lite i sängen och chillat. sen när malin kom runt halv tre drog jag. och om en timme befinner jag mig i en simhall tillsammans med lisa och kollar på lucia. jag har hört att det är riktigt mysig. låter härligt!


att ha sköna kläder på sig & inte vara ett dugg fixad är nog det bästa som finns, vilket ja är den här dagen.

I rubbed my eyes and tried to find

min kväll ikväll kommer spenderas hemma med mamma ensammna.
vi hade tänkt att ta en liten kväll framför datan med en film och ha det lite mysigt.
vilket jag tror även det kommer bli!

 

LUCIA

har precis kollat på idol med famlijen + vänner till famlijen. har haft det lite mysigt för som sagt maja fyller år.
hela dagen från ett har vi fixat med lucian och vid sju hade vi en uppvising för familj och släkt. vilket gick bra, så nu har vi bara för skolan kvar som är på måndag, som är det rediga luciadagen. nu ska jag kanske dra till jesper där även hult är tror ja. så vi hörs kanske senare, eller imorgon bitti.


tionde december nittonhundra nittonio

grattis på 11 års-dagen lillasyster, hoppas din dag har varit riktigt nice!
älskar dig och det vet du.


9 DECEMBER

min dag idag har varit nicenice. eftersom att jag är med i lucian i skolan måste vi vara kvar ett tag efter skolan vilket blev till kvart i fyra idag. sedan drog jag hem för att göra en bokredovising på boken jag har läst som ja ska redovisa imorgon. & förresten, läs boken! vid 6 mötte jag jesper och vi drog till hannes där även emil var.
sen skulle vi dra till mejeriet för dansuppvising. dane var även med där. nu på kvällen har jag gjort en engelsk bokredovising. imorgon blir det lite svårt med uppdatering. ska nämligen nästan vara i skolan från 08.20 - ca 20.00 kanske. så runt 12 timmar i skolan. men vi kan ge ett ett försök att hinna.
sängen väntar på mig så GOD NATT!


FINALLY FINALLY FINALLY

vill ni veta? jag är så jävla klar med alla mina 1000 arbeten jag har haft som uppgifter att fixa tills imorgon.
och jag är så jävla glad över att det är över.. än så länge iallafall.
i mitt huvud har det vara så himla mycket på sistonde, ungefär såhär:när varje sekund känns som en minut


BOOOOOOOOOK

nu tänkte jag krypa ner i sängen och fortsätta att läsa i boken.
betygen sätts på måndag, alltså sista dagen att lämna in saker på fredag som ska betygsättas, & jag har mycket att göra. så vi får se om vi hörs imorgon.
time wont let me go

min dag idag har varit rätt så chill. inte så jobbiga lektioner heller vilket alltid är skönt. efter skolan som slutatade med simhall drog jag hem. har hämtat en bok som heter klockan 10.31 på morgonen i khago lak, hemma hos min pappa som ägs av malin. har läst 100 sidor nu efter skolan i boken. och den verkar grymt bra än sålänge.
den handlar om en kille som var med i flodvågen 2004 ni vet, i thaliand? han har iaf skrivit en bok om när han var med i händelsen. han själv överlevde medans resten av hans famlij drukna i vågen, hans fru och deras två små sönder. riktigt hemskt och vara i hans situation!liten fika efter skolan är alltid gött


ett inlägg utan bilder

orkar inte med något speciellt inte lägg just nu, eller jag hinner inte rättare sagt.
skolan var rätt dryg. jag lisa och ella stanna kvar för att worka lite till med skolarbeten efter skolan hade slutat.
när jag kom hem kom jonas på ett besök som inte hänt på åratal. fan vad jag saknar han!
sen träning med ella.

well, work it on out

min lördagsdag spenderades framför datan för att plugga. så där satt jag i några timmar & försökte få ihop lite till på musikarbetet. sjukt stort är det. sen på kvällen drog jag till jesper där vi såg två skräckfilmer, kommer inte ihåg vad båda heter men den ena heter iaf the human centipede. jag hade sett den innan men om ni vill se en sjuk film så är det bara och kolla på den. min dag idag har även spenderas där.

nu har jag precis tagit söndags-badet vilket alltid är lika fint.
min söndags-kväll kommer nog vara framför en film eller tvn med linnea, skön det också.
kanske fixar till lite till lite plugg också.


nyduschad och sitter i pappas "jobb" tröja som verkligen inte händer allt för ofta

but im still waiting

fredagskvällen började med att ella och jag drog till hannes där även emil var. vi drog mot stan där vi hyrde en skräckfilm, the amityville horror. som tydligen är baserad på verklighet. så den var lite smått läskig sisådär.
våran kväll slutade iallfall med att glo på den film. såg även att olle åkte ut ur idol. och nu kommer frågan hur fan kunde han åka ut?! det skulle ju vara jay och olle i finalen, vart tog det vägen?

lördagen har börjat och jag har och ella har hunnit med att träna redan. nu sitter vi här duktiga framför våra datorer och ska plugga skiten ur oss, en lördag? kul och ovanligt


bild från den 5 september, då det iaf var lite värme ute


RIHANNA

internet var ur funktion igår, därför ingen uppdatering.

skolan rullade på, hade ett prov som gick fintfint. härligt!
nu sitter jag här och pluggar (ovanligt att jag skriver det då). håller på att leta fakta om rihanna. som ja ska ha till musikarbetet. så tänkte länka några gamla låtar jag tycker är bra med henne, även fast alla är vrålbra. 
här  här här här & här


första december, sjukt fort dagarna går

min dag idag har faktiskt varit rätt så chill. efter skolan drog jag till hannes med han där det blev lite plugg och sen kom lisa. lisa och jag drog hem till mig för att vi skulle plugga. men ändån la vi oss i sängen och somnade fort och vi båda sov hårt. så trött är man tydligen efter en dag på ludde. men sen efter sovandet började plugget en halvtimme sedan paradise hotel framför tvn. sen åter igen till plugget. idag har jag kommit yttligare en liten bit på musikarbetet. och har sagt till mig själv, det ska abosolut vara klar´t till söndag SENAST.


bild från sista juli

RSS 2.0