OM MIG - DAG 1

Jag är en tjej som föddes den 12 november i Västervik. Är det äldsta barnet bland mina syskon.
Mina föräldrar skildes när jag var 2 år ungefär. Då träffade både min mamma och min pappa en ny partner. Mamma träffade en kille som absolut en av dom bästa killarna jag träffat, jonas. Han har absolut varit som en extra pappa till mig. för ett par år sedan tog det slut mellan dom pga saker jag inte tar upp här. Det finns nog ingen jag saknar så mycket som han. Den nya tjejen pappa träffa heter malin. Han bor även med henne nu. Så hon har jag växt upp med. I Augusti 2009 flyttade jag till mamma pga jag tyckte det var jobbigt i ``pappafamlijen”. Men jag är där varannan helg vilket jag tycket funkar super bra.Jag började på dagiset snövit tillsammans med min låtsas syster, Ellinore (ella) som jag bott med från pappa och malin träffades. I mina dagis papper står det att jag inte gillade henne så värst mycket. Antar att jag störde mig mycket på henne. Där gifte jag mig även med en kille som jag verkligen gillade, han heter adrian. Haha så mycket man kunde göra när man var liten. Sedan i 0:an flyttade han till kalmar så jag har inte träffat han efter det. Eller visst har sett han någon gång när han har varit här i västervik och hälsat på sin mormor. men inte riktigt varit med honom, ni fattar.

När det var dags att börja skolan började jag på karstorp. Då var jag fem eftersom jag fyller år så sent på året, då var jag en tjej som var väldigt väldigt blyg och tystlåten. Jag sa knappt inget alls. Medans jag skötte skolan hur bra som helst. jag gillade verkligen skolan och mina lärare.


där var jag sex år om jag inte minns fel, då jag precis hade tagit hål i öronen

När åren på lågstadiet var avklarade började jag i en klass som var väldigt stökig. Men ändån nu när man tänker efter väldigt rolig. Även de åren var jag tyst som en mus och hur blyg som helst och skötte skolan bra. Det ända jag hade problem med i skolan var engelskan.I fyran började en annan emma. emma nibleius. Som jag först störde mig väldigt mycket först. Tror det var för att hon hette emma. jag kommer ihåg när jag såg henne första gången. hon hade en grön tröja med ett nummer på och satt i vänstra hörnet av klassrummet. Hon var visst helt annorlunda var jag trodde. Hon blev min bästa vän. Vilket hon var ända till 6an och en bit in i sjuan om jag inte minns fel. Hon var nästan den ända jag var med de åren. Hon var (är) en person man verkligen kan lita på och hur snäll som helst.  Det vet jag nu även att jag nästan har tappat nästan all kontakt med henne.
 
 
 

När det sedan var dags att börja högstadiet var jag nervös medans jag tyckte det skulle bli kul och spännande att börja på ludde. Som sagt jag tappade mer och mer kontakt med emma efter som jag träffade malin tofvesson som blev min nya bästa kompis. Den tiden tyckte jag var den bästa jag hade haft. Jag sa allt till henne, hon sa allt till mig. Vi delade både bra och dåliga saker med varandra. Men hur eller hur hade vi det hur kul som helst.  Men en dag blev det att vi började bråka om en liten skit sak som blev stor. Vi redde aldrig precis ut bråket utan slutade snacka  / bråka med varandra efter ett tag. Men nu bråkar vi absolut inte istället hänger vi någon gång ibland och i skolan. Har det kul och snackar med varandra lite hit och dit.

 
 

I mitten eller slutet av åttan gick jag från att vara blyg till en person som inte var lika blyg alls, självförtroendet byggdes på mer och mer helt enkelt. Vilket ledde till att jag började umgås med mer och mer folk.

 
 

Nu är jag en tjej som är 15 år, är nästan alltid har ett leende på läpparna, gillar att umgås med mina vänner även att jag på sistonde kanske tagit allt plugg före vilket jag tycker är jättejobbigt. Vill ju sååå mycket hellre träffa de än att sitta inne och kolla ner i böcker. Det jag mest är rädd för att tiden ska gå så himla fort, åldras och att dö. Finns nog inget värre än att tänka på döden. så.. det där var en liten bit ur mitt liv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0