MINA SYSKON – DAG 11

jag har ett syskon som jag är helsyskon med, linnea.
jag har två syskon som jag är halvsyskon med på pappasidan,  hampus och lowe.
jag har ett syskon som jag är halvsyskon med på mammasidan, maja.

linnea går i sjuan på samma skola som mig, när man ser henne tror man att hon är ungefär lika gammal som mig. det finns till och med släktingar som vi inte träffat innan som frågar om hon är den äldsta av oss två.  hon är en såndär syster som alltid ställer upp och det är såklart vi bråkar. hon och jag är nog de syskonen i vår familj som bråkar mest. hon gör saker som inte jag gillar, jag gör saker som inte hon gillar men ändå älskar jag henne jätte mycket.

hampus är mitt näst äldsta syskon, det han mest sysslar med när han inte är i skolan är hockey. gör han ens något annat än är borta i ishallen eller spelar hockey spel framför teven?! jag är tveksam. han träffar jag lika ofta som min pappa, alltså inte mycket alls. jag vet att hampus kan bli riktigt arg men ändå kan han ibland vara en av dom snällaste vilket är heeeelt nice när han är.


maja
är mitt näst yngsta syskon, född sex månader efter hampus. hon har alltid varit den där lilla gulliga systern som delat med sig med saker och ting, varit hur snäll och gullig som helst. jag kommer ihåg från när jag var liten då hon sprang runt och nyps hela tiden. jag skrev en lapp när hon var som värst med nypande, jag skrev något i den här stilen ''jag blir arg på maja när hon nyps'' sedan var det något mer jag skrev som jag inte kommmer ihåg men jag kommer ihåg när jag skrev lappen, då var jag riktigt arg. men hur som helst är hon fortfarande den där lilla tjejen som egentligen har blivit stor nu som alltid är så himla snäll. okej, nu börjar hon komma i olika jobbiga trottser då hon kan vara riktigt jobbig, men endån.


lowe
är mitt yngsta syskon, han fyllde tre för någon vecka sedan.  han är också en sån där som verkligen älskar hockey även att han bara är tre. varje gång det är allmänheten i ishallen är han där och åker, han åker till opch med bättre än mig (nu lät det som jag är västa bra på skidskor, men ni fattar). det han tjatar om är klubba, puck och mål. aja ni förstår, hockey är nog det ända som finns i hans huvud. annars är han en liten kille som ofta är väldig rolig eftersom han gör så roliga saker hela tiden, han kan vara lite smått jobbig ibland men det är alla som är så små som han.  

 


linnea hampus maja & lowe - jag älskar er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0