in this crazy life, and through these crazy times

idag kommer det inte hända så jätte mycket, lisa och jag har bestämt att vi ska ta en filmdag. så min dag kommer bestå av en jädra massa filmer och mys med lisa, NICE! 


keep on walking

uppdateringen är inte den bästa när vädret är det bästa.

dagen började med att jag vaknade av alarmet som ringde vid tio. men jag snoozade till klockan halv elva istället. när jag väl hade gått upp tog jag en dusch, lisa vaknade efter ett tag också. vi fixade oss, sen kommer malin för att lisa och hon skulle träffas idag. när dom drog , drog jag till min farmor som bort tjugo meter bort för att käka glass och jordgubbar med "pappafamlijen". efter det drog jag o mötte hising ett tag, vi gjorde inte så mycket, snacka oså. när jag sedan skulle dra hem drog jag o träffade lisa och malin ett tag istället, där även några andra grabbar var. sedan drog jag till lysningsbadet för att träffa ella och sandra ett litet tag. men nu ska jag o linnea göra något, kanske blir film. vi hörs!


i could really use a wish right now,wish right now, wish right now

eftersom att lisa och jag vakna som vi gjorde fick vi lite sådär bråttom på slutet när vi skulle dra, haha. när vi skulle köpa biljetter så var det ju såklart värsta kön och vi hann precis på tåget mot linköping. tåget var försenat så vi kom fram lite senare än vad vi hade trott men iaf när vi kom fram drog vi och kollade i lite affärer och gjorde det vanliga man brukar göra när man drar dit, haha. när vi sedan skulle åka hem vid 16.12 så var det skollhett ute, brändes som bara den. när vi sen kom hem så drog vi hem till lisa och käka pizza som hennes mamma hade gjort, göött. sen hem till mig där malin kom ett litet tag för att fixa till några bilder. nu får vi se vad som händer, lisa ska iaf sova hos mig inatt också. nice!

köpen från idag


byxdress - cubus

linne - monki

linne - gina tricot

linne - gina tricot

linne - gina tricot

linköping next!

lisa och jag vakna av att mamma kommer hem klockan 20 i 7. hon har alltså inte sovit hemma inatt och hon säger - skulle inte ni till linköping idag? lisa och jag blir lite sådära stresiga, men vipps så är vi redan klara. måste nog säga att de är blir rekordet för mig att bli helt klar, hehe. men nu ska vi ta oss en macka innan vi åker, ha de fint!


right inside of me

drog ju ut till händelöp med famlijen, där träffade jag även sara och karro. vet ni vad jag gjorde? tog mitt första dopp. känner att jag var riktigt segt med det, hehe. sa även hejdå till karro som ska åka hem till norrköping imorgon. kommer sakna henne som jag alltid gör, men vi bestämde att jag skulle komma upp till henne någon dag och vara där några dagar och de är ju fint! när jag kom hem runt halv fyra drog jag direkt och mötte becca för att träffa henne ett tag. vi gjorde inte så jättejätte mycket. satt i solen, snacka & skratta en massa som alltid. har försökt att få tag i lisa hela dagen som jag inte lyckats med.men vid åtta tiden ringer hon äntligen och vi bestämmer att hon ska sova hos mig inatt för imorgon bitti tar vi tåget eller bussen till linköping där vi ska shoppa lite. kommer bli skapligt nice. nu väntar jag på att hon ska höra av sig & sedan komma.27 juni 2010

vaknade precis av att mamma säger - det är jätte fint väder ute, ska du hänga med ut till händelöp och bada? jag som tänkte sova ut idag. men de får jag ta o göra någon annan dag för när de är nice väder ute så sover jag inte bort dagen, haha. så nu ska jag ta och fixa iordning mig sen drar jag dit. när jag kommer hem drar jag o träffar becca ett litet tag. ikväll har jag inget planerat, vi får se vad som händer. vi hörs!


MIDSOMMAR

min midsommar firades somsagt med några av mina släktningar, karro var ju även där så träffade henne nästa lika mycket som dom andra. vi gjorde de väl vanliga som man brukar göra på om man firar det med släkten. körde lite lekar, käkade, pratade ah blablabla.. hehe. men här har ni lite bilder från igår.


S A V E T O N I G H T

nu ska jag & min famlij straxt dra oss mot händelöp och fira midsommar. var ett par år sedan jag fira de där ut. de senaste åren har jag alltid hängt med pappa och den famlijen till rödeby. men så blev det inte iår, så iaf ska hänga med till händelöp. kommer nog bli rätt så nice ändån. uppdateringen kommer alltså ligga på botten idag, men tror det inte är så jätte många som sitter inne vid datan när det är midsommar och när vädret är duktigt nice!


thursday

idag har jag gjort två saker som jag inte har gjort tidigare iår. käkat årets första jordgubbar med famlijen & blött nästan hela mig med havsvatten. känner att jag är lite efter med att ta årets första dopp. det är snart sommarens andra månad och alla andra har redan gjort det. men hela jag är lite efter så inget konsigt med det va? haha. men iaf, dagen har mest bestått av ett par timmars solning, skratt och mycket snack. nu ska jag & min syster mysa lite och se någon film.


gonna let the light, shine on me


1,2 mil senare...svettigt!

rubriken säger allt, haha. men de gick rätt fort, tog någon halvtimme bara. nu ska jag och sara hitta på något tills vi ska dra och möta karro. sedan ska vi till flatviken och steka lite, nice!


how to save a life

nu är jag uppe och iordning gjord och framför allt klar tidig. nu ska jag cykla 1,2 mil ut till händelöp. kommer nog bli lite tufft eftersom att de är en del uppförsbackar men som tur är har jag ju nerförsbackar när jag ska hem igen, hehe. var ett bra tag sen jag var på ön en hel dag, brukar tycka att de inte finns så jätte mycket att göra där men nu när både min kusin och karro är där så finns det alltid något att göra. sedan är ju vädret på topp, de är ett plus. vi hörs senare!


you make me feel good

dagen har bestått av mest av att jag har träffat becca. drog till henne runt tolv då vi inte gjorde så jätte mycket, snacka som vanligt. senare ut och ta lite pictures. becca har köpt en ny systemkamra så lite roligare och ta bilder då. ni kanske har märkt att jag har lagt ut rätt så många bilder nu den sista veckan, det kan vara darför haha. men iaf vi mötte ju hampus också, dock så träffades vi inte länge för båda becca och jag skulle käka och han skulle på träning. men det kommer ju bli att vi ses mer i sommar så de är nice. träffade becca nu på kvällen också, tog lite till bilder och snacka. hela dagen har bara varit nicenice!
like gravity, I'll be unstoppablebilder från idag
B&Eone thing to make it so easy

är redan uppe och har gjort mig iordning, känns bra eftersom att jag inte sov bort dagen som jag har gjort hela sommarlovet än sålänge, hehe. nu ska jag dra till becca och vi ska senare träffa hampus som var ett bra tag sen vi träffa, nice!P I C T U R E S
MIN DAG I BILDER


QUESTIONS

1. Vad är ditt mellannamn? - linnea
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn?- haha, lovisa är rätt fint. dock skulle ja inte passa i det.
3. Är du i ett förhållande nu? -nej
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -
5. Vem var du tillsammans med sist? - haha, har inte haft något från typ 5an o då var det ju mer "lek".
6. Får man fråga varför det tog slut? -
7. Har du haft ett seriöst förhållande? - näe
8. Vem vet mest om dig? - lisa eller becca skulle jag tro
9. Vad gör du på fredagskvällar? - hänger med olika
10. Bästa filmen du någonsin har sett? - vet inte, men a walk to remember är en av dom!
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? - nej
12. Har du någonsin varit full? - faktiskt inte, är inte en person som dricker.
13. Har du testat droger? - nej
14. Röker du? - nej
15. Snusar du? -nej
16. Saknar du någon just nu? - ja
17. Hur mår du idag? - jag mår fintfint
18. Hur många tabletter tar du dagligen? 0
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen?
- de har jag inte koll på
20. Bästa minnet från sommaren? - vilken av alla somrar?
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? - har inte besökt något annat, hehe
22. När var du där? -
23. Är du rasist? - näe
24. Har du helt svenskt ursprung? - ja
25. Om nej, vart kommer du ifrån? -
26. Föredrar du svenska eller utlänska killar? - spelar roll
27. Ser du fram emot någonting just nu? - ja, imorgon då jag KANSKE ska ta mitt första dopp för iår, haha!
28. Sköter du skolan? - jarå
29. Vad hade du för betyg förra terminen? - 4 g 11 vg 1 mvg
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? - vg +
31. Vilket ämne var det? - historia religon samhälle & geografi
32. Har du fått ig på ett prov? - ja
33. Har du spelat/spelar du i ett band? - nej
34. Anser du dig vara intilligent? - haha, abosolut. finns ingen mer intilligent än mig
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv?
- haha, vet jag inte riktigt
36. Vilken va den värsta tiden då? - samma svar där
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? - nej
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? - nej
39. Har du haft sömnproblem? - nej
40. Hur ofta gråter du? - inte ofta alls
41. Vad gör du när du mår dåligt? - vet inte redigt, brukar inte känna för att göra mycket då
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? - brukar inte må så dåligt ofta men lisa är en av dom
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? -nej
44. Vilken klass går du i nu? - börjar 9e
45. Vilken skola? - ludde
46. Har du varit otrogen någon gång? - nej
47. Har någon varit otrogen mot dig? -nej
48. Är du stolt över dig själv? - haha, ah verkligen
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? vet inte, haha
50. Vad får du ofta komplimanger för? - hm, de varierar
51. Har du lätt att få folk att skratta? - haha, ibland är det enklare än andra gånger men de händer väl
52. Cider elller öl? - cider
53. Har du några talanger? - har en hel bunt
54. Vet du om någon varit kär i dig? - haha, jarå
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? - haha, vadå kompis med mina syskon?
56. Vad står det i ditt senaste sms? - ''Den låg visst hemma, så jävla tur jag har :o!"
57. Hur lång är du? - 167 cm
58. Hur mycket väger du? - haha, om jag ska vara ärlig och säga vad ja väger så väger jag 58 kg.
59. Vilken storlek har du på kläderna? - s / m
60. Har du svarat ärligt? -ja 


.....

nu drar jag ut i det fina vädret och träffa ella, hörs!


when there is no light to break up the dark, that's when I look at you.

kom precis hem från ett fint pizzakäk med lisas familj. nu ska jag och lisa ha en liten filmkväll. vi ska bla se filmerna raise your voice & the perfect man. sen ska vi se mer filmer som jag inte vet vilka. hon ska även sleepa här för hon är för bra, nicenice :D!


nya, äldre & ännu äldre.
'moooooonday

söndagskvällen spenderades med becca, ella, nilzen & hising. vi gjorde inte så jätte mycket, var mest ute och så. senare bestämde vi oss för att dra ut till nilzen när vi är påväg dit bestämmer vi att ella och becca skulle dra hem till ella och hämta saker som hon skulle ha. hising hade redan dragit hem till nilzen och nilzen o jag skulle cykla ut till han. sen så händer en sak som jag har lyckats med två gånger innan på en månad. jag svänger åt ett håll medans nilzen svänger åt ett annat håll så det blir en liten såndär krasch med cykeln. nilzen fick några fina sår på benen och jag klarar mig fintfint. men en sak jag inte förstår är hur lyckas jag med att krocka med 3 personer på exakt samma sätt på en månad. och jag får aldrig ont, bara den som jag krockar med. haha, aja. senare när nilzen och jag kom till nilzen var hising där. vi satt på en film. dock kunde inte ella och becca komma sen. idag vaknade jag vid kvart i två som inte kändes så bra eftersom de känns som man sover bort dagen. visst är det skönt att sova länge men de är för länge om man ska göra annat på dagen. nu väntar jag bara på att lisa ska komma och hitta på något med mig. ha de nice!


20 juni

nu blir det ett rätt tråkigt inlägg men har inget annat för mig så tänkte bara uppdatera lite. träffa ju ella igår och vi gjorde faktiskt inte så jätte mycket för vi inte orkade göra något. vi tog lite bilder & chilla i trappen, haha. ahjuste, ella och jag bestämde även att jag och hon ska dra några dagar till kalmar på sommarlovet. har bestämt skapligt  mycket som jag ska hinna med. just nu funderar jag faktiskt att ringa mamma & se om hon är hemma eftersom jag drar hem till henne idag igen. senare ska ja träffa hising. hörs!


e & e

you know you gotta live like you wanna live

första sommarlovsdagen började med en sovmorgon till klockan 12, skönt. vaknade upp med becca och de är ju bara fintfint. vi käkade frukost och snackade lite. men sen drog hon hem. jag tog mig en dusch och sen har jag bara suttit här. väntar på att ella ska käka klart och komma hit för orkar inte sitta inne nu när vädret är som det är. så dagen kommer spenderas med ella, vi kommer vara ute för det mesta antar jag. jag ska även sova hos pappa inatt. hörssssssss!


pictures from yesturday
18 juni - sommarlov

fyfan, vad de är fint med sommarlov! har längtat till de jätte mycket nu o äntligen är det det. fick ju mina betyg som jag är rätt nöjd med. 4 G , 11 VG & 1 MVG. sen så har jag nog inte gått såhär mycket som jag har gjort idag på hundra år? mina fötter är nästan slut, men inte helt. hela dagen har jag träffat becca hannes & hising. ella var även med ett tag. men nu måste jag käka något snabbt för jag ska iväg igen, det får bli nudlar. sedan ska jag träffa becca & ella.

nu är det bara några få timmar kvar till sommarlovet, äntligen säger jag bara!


one step forward and two steps back

fyfan vad kvällen blev stressig, eller de kanske bara är jag som jämt måste stressa när jag har mycket att göra?det började med att jag knappt hann göra iordning min syster som jag hade lovat. när jag väl har stessat mig igenom de stressade vi oss till hennes avslutning. där kollade jag på båda mina systras skolavslutning. eftersom att den älsta av mina systrar slutar sexan så vill hon såklart säga hejdå eller vad man säger till alla hennes klasskompisar så dröjer ut mer på tiden. när jag kommer hem var jag tvungen och åka direkt och lämna lisas plånbok till henne som hon glömde här igår och hämta en väska som jag ska få låna. när jag sedan kom hem igen var jag tvungen och ringa upp becca för planera för imorgon. sedan en dusch. nu väntar jag bara på att min mamma ska sy upp min klänning som jag ska ha imorgon, hoppas de blir bra! nu ska jag försöka lugna ner mig.


dagens outfit


linne - gina tricot
höga shorts - vero moda

I'm holding on your rope

gick i skolan till halv tolv, vi städa bara iordning i skåpet & i klassrummet som jag hade förväntat mig. när skolan var slut drog jag ner till stan för jag skulle träffa ella. vi drog hem och hämta pengar till glass och satt oss ute i det fina vädret. fick även en snygg ring av henne som hon hade köpt i spanien till mig, tack så mycket! kom hem för kanske tjugo minuter sedan, har hunnit och städat iordning i mitt rum. vilket gick jätte fort eftersom att maja, min syster var snäll och hjälpte till. nu måste jag ta mig något och äta för snart ska jag fixa iordning min ena syster för hon ska på skolavslutning.they say bad things happen for a reason

idag har jag en ganska så fullbokat dag. jag börjar ju i skolan vid halv tio. alltså prick om en timme. vi ska inte göra något speciellt. tror att vi skulle städa lite, klassrum & skåpen. efter skolan som vi troligtvis slutar innan ett ska jag och lisa hitta på lite saker. ikväll klockan 6 har min ena syter skolavslutning i kyrkan och den andra har det vid sju som jag ska gå och kolla på. tycker faktiskt att de är rätt fuskigt att alla andra skolor i andra städer redan har sommarlov men imorgon vid elva tiden har jag också det, SKÖNT!

kriga mig fram

tänkte berätta lite om min dag. skolan var hur chill som helst! började som sagt vid halv tio. vi mötte sjuorna på brännboll, stövelkastning och i säckhoppning. våran klass är ju kung så de betyder att vi vann i allt, hehe. fick även redan på att jag kommer få MVG i idrott, skryter lite smått sådär haha. men vafan är hur stolt som helst haha. skoldagen var bara 2,5 timme så vi sluta vid 12. då drog malin jag & lisa ner till stan för att leta efter en skolavslutningsklänning. dock fanns det ju typ inget, ovanligt här i västervik? näe. men vi hitta iaf oss varsin klänning. sedan har jag mest varit ute med lisa eftersom att vädret var skapligt nice.


shit, kolla hela klippet!


he-he

fyfan vad man känner sig duktig efter har sprungit, haha! duscha och käka nyss men nu kollar jag runt lite på internet efter tapeter. ska ju göra om hela mitt rum eller ah ska ju tapesera om, byta golv och köpa några nya möbler. ska beställa sånt nästa vecka så bäst att ja kollar runt lite så jag inte ångrar mig sedan. imorgon börjar jag halv tio som jag även kommer göra på torsdag. känner att den här skolan kommer och har varit den bästa skolaveckan på hmm, 100 år? nu ska jag leta vidare på tapeter, vi hörs imorgon!


spring dags

efter att jag har legat ett tag ute och försökt att bli brunare drog jag ut och mötte ante och nilzen. efter ett tag mötte vi även becca. vi gjorde inget speciellt, snacka för det mesta. men nu ska ja byta om till springkläder för om tjugo minuter ska jag & malin dra ner till VO för att springa. & nu ser jag att de börjar regna, FINT!


bilden är tagen för en månad sen, då var inte bena fulla med blåmäken som dom är nu. haha!


Once in a lifetime, means there’s no second chance

ligger ute på min uteplats och försöker få lite bränna, vädret är på topp som det dock inte var imorse men nu mot dagen blev det fint. skolan gick hur fort som helst. sista dagen som vi hade "vanliga" lektioner. vi gjorde dock inte som vi brukar göra på lektionerna. lektionerna bestog av film, någon mattelek som hette plump alltså inte sån med en kortlek. men vi kan kalla de matteplump?, käkade glass & sen hade vi håltimma på den ena lektionen. så skolan var mycket mer nice än den brukar. imorgon har vi någon sorts utedag med sjuorna och de ska bli jättefint väder vad jag har hört så de blir fintfint!


monday

har inte så jätte mycket att säga om dagen, man kan säga att den har varit rätt chill. har inte gjort något alls, eller jo var ju i skolan som alltid på måndagar. nu är det bara fyra dagar kvar till sommarlovet, skapligt nice! & sen har min lilla ella kommit hem från spanien, hoppas att du har haft det fintfint! men nu ska jag städa iordning mitt rum som jag har stökat till nu på kvällen. sedan väntar sängen, go nattI'm still alive but I'm barely breathingsöndag

dagen började med att jag gick upp från min syrras säng morse, sov i hennes rum inatt. mysigt som fan, haha. vid två tiden drog jag och min famlij ut till händelöp för att fira min morfar som fyller 79 om 32 minuter. grattis! vi fikade med tårta, bullar & kakor. träffade en del av mina släktningar. bla två av mina kusiner, min moster, hennes kille, vendela och såklart mormor och morfar. rätt länge sen man var på den ön det. var mycket där när jag var liten men nu har jag "växt" ifrån det. när jag kom hem därfrån tog jag min cykel och trampa iväg till hising, nice. men nu ska jag gå o lägga mig i min säng. go natt!


bilden säger allt, yes!


pictures from today
walking with the sun all day

dagen startade ju med att lisa och jag vakna upp i min säng. vaknade av att min pappa ringde mig klockan tolv. redigt skönt och sova ut! efter någon trekvart sådär drog lisa hem och jag drog in i duschen för att jag somsagt skulle möta becca. vi drog till stan för att åka till beccas farmor. vi skulle snacka om göteborg som vi ska till i sommar. dock gick det inte så bra för hon var inte hemma. så vi drog till mc donals för att köpa en glass i de fina vädret. senare hem till min pappa för att prata med han ett litet tag. runt sex drog becca hem för att käka och då tvingade mamma med mig till hennes kompis för att dom skulle grilla där. och såklart var det ju inte så kul och åkte och mötte becca när hon hade käkat klart. sedan drog vi tillbaka för att käka. men just nu sitter jag här och funderar på att ta ett fint bad.


haha, en gammal bild som kanske är tagen i maj förra året?


fredagskvällen

fredagskvällen slutade hemma hos mig med lisa nilzen & ante. vi kollade ju på filmen sorority row. helt okej film. var rätt läsklig på vissa ställen men tur att man var flera så man inte satt där och själv, haha. senare ut på en liten promenad, för det var varmt. efter det hem till mig igen och för att chilla lite. sen drog vi ut igen för vi svättades ihjäl, dock spöregna det men de var vrålskönt. efter ett tag drog nilzen och ante. lisa sov över hos mig så vi satt på filmen dear john. men nu ska jag hoppa in i duschen för jag ska träffa becca. vi hörs!
movietime

nu ska jag, lisa & nilzen sätta på filmen sorority row, ante kanske också kommer. vi hörs!

skapligt coola?!

the smile on your face


tionde juni tvåtusentio

just nu sitter jag här vid min computer och har precis käkat lite mackor. väntar på att mamma ska komma hem så jag kan be henne laga någon mat för jag är fortfarande svinhungrig, haha. sedan ska jag troligtvis träffa becca. har inte en aning vad vi ska göra. eftersom att vädret är sjuk tråkigt finns det knappt något och göra? finare väder skulle verkligen vara superfint men något hittar vi säkert på att göra.
Wednesday

förlåt för rätt så dålig uppdatering men har inte suttit vid datan något alls idag. jag sluta lite tidigare än vanligt i skolan för att jag skulle på bosses minnesstund, för gick inte på själva begravningen. rip ♥ hade tänk att uppdatera innan jag drog på det men sen när jag kommer in i min lägenhet ser jag fyra elektriker som står där och försöker fixa elen, så dom hade brytigt all elektricitet så det gick ingen vidare. sen när jag kom hem från minnesstunden drog jag direkt till hising. men nu ska jag fixa lite annat, vi hörs!


tisdagsmys
drar till lisa nu!

efter att jag har städat iordning i hela mitt rum blir man lite sisodär smått varm. men eftersom att jag skulle träffa lisa ikväll säger hon att vi kan bada hos henne, så nu ska jag ta min lilla cykel och trampa ett par 100 meter till henne. vi hörs senare!
Like a rainbow round my heart

efter en dag i skolan som var rätt chill drog lisa, jag & linnea ner till stan för en liten tur på stan. men lisa var inte kvar länge för hon skulle iväg. så linnea och jag leta skor till linnea som hon ska ha på skolavslutningen, hon köpte ett par redigt snygga och jag köpte även en par svarta klackskor. men nu ska jag ta tag i mitt rum och börja städa det. är inte riktigt bra med det där med städning i mitt rum känner jag, men hoppas det går bättre med låten satellite. haha!


like a satellite

sitter just nu på min syrras dator i hennes rum, vi väljer kläder tills imorgon för att vi har så svårt och välja på morgonen. går 1000 gånger fortare och bli klar på morgonen då också, he-he. vi lyssnar på satellite med hon lena som vann eurovision song contest 2010. i början tyckte jag dock inte om låten. men nu tycker jag att den är rätt bra faktikst. en redigt bra låt om man ska städa, tycker att den påminer om en låt i en film då hon städar. haha. men nu ska jag följa med linnea till min farmor eller vart hon skulle.


bild på båda mina systrar - april 2010


dagens outfit


stort rosa linne - bik bok
jeansskjorta - gina tricot
leggins - h&m

vad gör ja med benet? ah de är en fråga det

feel the rain on your skin, no one else can feel it for you


så snurra min jord igen

min lördagskväll spenderades med becca, vi drog och köpte godis på netto sedan hem till henne och hämta täcke. när vi hade gjort det drog vi till korpa. där vi myste med täcket o godiset. skapligt mysigt! men just nu funderar jag på att dra hem till mamma för det finns saker där som jag måste fixa iordning i mitt rum. dock har vi fortfarande inget intenet där, hoppas det går igång imorgon. vi hörs!


I'm going down on my, on my knees for you.

har inte gjort så mycket idag faktiskt, duschat, käkat, suttit här, kollat även några tv program fast på datan och lyssnat på musiiiiiicc som jag även gör nu. lyssnar på låtar som man inte har lyssnat på ah, ett halv år? wäääätt så nice faktiskt.
skulle ju träffat becca förut men hon skulle iväg ett tag på dagen. har faktikst ingen aning om jag ska träffa henne sen heller. men de får vi se, annars tar jag en såndär chillkväll om det inte blir av. men nu ska jag fortsätt och leta låtar. ha de nice!

dagens super enkla outfitnästa --> sängen

det känns som jag nästan sover nu, har varit svintrött i ungefär en o halv timme och förstår fortfarande inte varför jag inte går och lägger mig?
träffade ju becca en lite stund förut men dock var det inte länge för att det är "pappahelg" o då vill jag träffa han lite eftersom ja inte träffar han speciellt ofta och imorgon ska jag försöka att gå upp rätt tidigt för att jag ska hinna duscha och allt sånt innan jag träffar becca. har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra, men det är sånt som märks, säkert något nicenice. men nu är det nog bäst att jag går och lägger mig annars somnar jag här. 
GO NATT!
dagens outfitlinne - gina tricot
shorts - h&m


your luck can turn in a throw of a dice

internet gick inte och få igång igår så de är darför jag inte har uppdaterat och sen är det ju så sjukt fint väder ute så man vill inte sitta inne vid datan. känner att det är skapligt skönt att jag inte har något skolarbete att göra mer på ett tag nu. har ju haft det hela den här veckan men ah nu är det klart. efter skolan drog linnea och jag ut och köpte glass, vi satt oss ute och käkade upp glassen och snacka. sedan har jag vatt hemma hos mamma och packat till pappa eftersom att de är "pappahelg" och åkt till han. jag hängde även med och lämna ella vid bussen. hon ska nämligen dra till kalmar, sen till spanien i elva dagar, jag kommer verkligen inte sakna henne eller så?! men nu ska jag ta och ringa becca för vi ska träffas, ha de nice!


You'll be a star, if you do it right

just nu sitter jag hemma hos lisa, vi har precis käkat toast. och såklart ringer mamma och säger att jag ska hem för att käka pizza. o jag är inte lite mätt eller så? näääe. men tänkte bara säga att internet hemma funkar inte, får se om det kommer igång senare. men nu ska jag dra hem, först ska jag plugga som jag har gjort hela den här veckan och efter det ska jag träffa becca, skapligt nice!

pictures


if i could write you a song and make you fall in love

först och främst vill jag säga , FAN VAD NICE VÄDER DET ÄR! skapligt skönt. det andra jag vill säga är vi ska inte ha fysik provet, vi ska istället lämna in några frågor bara. och för det tredje jag vill säga är lisa är här och de är nice, vi ska göra klart fysiken så slipper vi göra massa i skolan och göra annat sedan. sen ska vi ut och springa med nilzen om han har tid. känner att de här är en wääätt nice dag faktikskt.
dagens outfitjeansväst - gina tricot
vitt linne - gina tricot
vit linne med hål - lager 157
leggins - cubus

Could put me back together

förlåt för den dåliga uppdateringen men det är såhär att jag bara inte har haft tid för att blogga. idag fick ja gå ifrån skolan någon timme tidigare eftersom att jag skulle till tandläkaren. i förrgår var jag smart och bet i en hårnål så en bit i på min framtand gick av. dock var den inte så stor bit men man blir ju lite smått irriterad för att de är en framtand. så ah jag fick åka till tandläkaren för att fixa den. när jag kommer in där säger tandläkaren. "får nu se tanden och nu ska du aldrig mer bita i en hårnål va? haha" o sen när ja visar den slipar dom lite som tar mindre än en minut, sen var det klart. man ser dock fortfarande att den är lite sönder men något ja får leva med, hehe. sen har jag fått ett yttligare prov, fysik och sen ska jag ha skrivit om brad snygg pitt tills imorgon. har dock hunnit gjort massa skolarbeten nu, har bara några kvar. kemi/biologi, so prov, träna på två muntliga redovisningar, engelska arbete, reportage, fysik och skriva om brad snygg pitt.


RSS 2.0