29 Augusti

Skolan rullade både sakta och fort fram. Slutade tio över två, och
nu väntar jag på Lisa ska komma hem till mig efter hon slutat. Ikväll ska står det träning på schemat för våran del.

28 Augusti

 
Halloj. Idag var det en lång dag i skolan till klockan fyra. Efter skolan har jag för första gången för det här läsåret pluggat. Både historia och engelska faktiskt! Så nu har jag fått engelskan klar som kan lämnas in imorgon och kommit en liten bit på historian. Nu ska jag umgås med min famlij lite.
 

27 augusti

 
Min helg var helt okej! Jag umgicks med min "andra" famlij. Vi firade min farmor, var på stan och kollade på min brors match. På lördagkvällen träffade jag även min pojke och hade serie mys med honom. Som ett avslut på helgen var jag på spinning och pilates med Sara igårkväll. Nu kom jag precis ur en dusch efter ett träningspass på actic.

24 augusti.Äntligen är det fredag och första veckan avklarat. Den har varit rätt segt om jag får säga det själv.
Det är jämn vecka vilket betyder att jag ska till pappa i helgen. Det känns som att det var jättelänge sedan jag umgicks med honom, så ikväll hade jag tänkt att göra det.


23 augusti.Idag hade jag på mig denna blus till ett par svarta dr denim jeans och mina nya höst skor. Bara om ni ville veta alltså. Skolan rullade på rätt bra idag ändån. Sista lektionen var inställd så slutade tidigare. Ikväll blir det bodypump och core med Rebecca och Lisa. Men innan det ska jag laga middag till famlijen. Pannkakor står på menyn.


22 AugustiIgår hade jag och jesper 20 månader tillsammans. Så vi styrde upp det framför One tree hill med varsin pizza. Idag har jag och fyra andra tjejer varit på core/step tränning. Det var första gången i mitt liv jag testade på det, och fasen vad kul det var.


20 Augusti.Som ett avslut på sommarlovet käkade jag och tjejgänget middag på Harrys igår kväll. Vilket var mysigt. Idag var det den första dagen på mitt andra år på gymnasiumet. Säger bara blä. Dagen var dock kortare än vad jag hade väntat mig så det fick bli ett pass på actic och sedan en power nap. Ikväll ska jag hänga hos Rebecca. Blir bra.


-


"It's like you're screaming, and no one can hear
 You almost feel ashamed
 That someone could be that important
 That without them, you feel like nothing
 No one will ever understand how much it hurts
 You feel hopeless; like nothing can save you
 And when it's over, and it's gone
 You almost wish that you could have all that bad stuff back
 So that you could have the good"


18 Augusti.Var för första gången på smultronstället med fyra grabbar i torsdags vilket reducerade att jag ville spy efteråt. Fasen vad mätt man blev. Igår hängde jag i kalmar för en dag då jag blev 2 tröjör och 3 par höstskor rikare. Nu ska jag in städa mitt rum och sedan in i en skön dusch.  


16 Augusti.Kom för någon timme sedan hem efter en kväll och en övernattning på gruvan med sköna människor. Grillning, spel och snack gjorde kvällen himla bra och mysig. Nu ska jag fixa mig och sedan träffa min grabb.


14 Augusti.


Idag är det en sådan där dag som känns såå lång men ändån kort. Imorse tog jag på mig träningskorna och körde bröst och triceps pass med emil. Senare var jag iväg på ett läkarbesök och så har jag käkat pizza med majsen. Funderar lite vad jag ska hitta på ikväll. Det lutar mot att kolla på breaking dawn part 1 i brist på annat.


Do more of what makes you happy.


NYTT.


Nit tröja.


New.


It's like you're screaming, and no one can hear.Var i Stockholm förra onsdagen då det blev en del inköp som kommer komma upp! Köpte bland annat dessa två snygga väskor för ett billigt pris. Idag har jag umgåtts med min pappa och lillebror nere på stan. Ikväll ska jag ut och käka med Lisa på Harrys. Mys.

RSS 2.0