Outfit.

Straxt sticker jag på mammas 40 års fest och firar henne. Sedan ikväll ska jag på delta fest tillsammans med två brudar. Kan bli göttigt!

26 Januari.Har precis fixat till det sista på mitt inlämningsarbete i naturkunskap. Nu ska jag sticka och möta jeppan sedan drar vi mot marino. Imorgon är det studiedag, fasen så fint!


One more time, ayo.Slutade en timme tidigare än vad vi skulle, tog mig ett träningpass efter skolan och snart ska jag in i duschen. Ikväll ska jag träffa lisa vilket jag gör varje onsdag. Låter göttigt!

What it takes to come alive.


http://weheartit.com/

Hade ju tänkt kvällen lugnt, men icke sa nicke. Så blev det inte! Istället kollade jag lite på plugget, åkte bowla och storhandlade med mammsen och min yngsta syster. Straxt ska jag käka lite kvälls mat. Sedan sova rätt skapligt tror jag. Fast så säger man ju ungefär varje kväll.

Hey, I heard you were a wild one.Idag var det en lååång tisdag. Som tur fick jag lite extra energi när jag lunchade med mammsen på förmiddagen. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Man orkar inte göra så mycket annat när det ligger massvis snö på backen. Men det kan bara skönt det också!

Du vänder blicken åt sidan och tittar bort.Har precis kommit ut ur duschen efter ett 40 minuters kontitionspass på actic. Så nu är jag slut i kroppen och ska bara chilla till sängen väntar. Låter helt okej!

Nytt schema.Idag börjar de nya schemat vilket var lite jobbigare än de som var innan. Får trösta mig med att jag har sovmorgon till 11:00 varje måndag och fortfarande slutar tidigt på fredagar även att inte sovmorgonen finns med. Efter skolan står det bakning med mina två bästa vänner på schemat eftersom vi ska bjuda på fika imorgon på mentorstiden.

That's what's real to me.Jag trottsade min "orkar inte åka till gymmet" känsla och åkte dit ändån för att köra ett styrke pass. Ikväll ska jag ett kvarter bort för att få lite plugg hjälp. Känns skönt!

I thank god that you're here with me.Idag har jag 13 månader tillsammans med den bästa personen i världen. Vid halv sex ska vi till lisa och käka middag med henne och oscar. Kan bli redigt nice!


Filmkväll.Igår kväll samlades jag och fyra brudar hemma hos mig för en filmkväll då även snack ingick. Lite senare kom ett par grabbar hit. Jag avslutade sedan min kväll hemma hos jeppan tillsammans med honom.  

Todays'Äntligen fredag. Snart sticker jag till skolan för två lektionen. Vi hörs senare!

-


It´s gonna take a lot to drag me away from you.


March 2011.

Skolan kändes som en evighet. Jag var inte med på sista lektionen som innehöll simhall så tog mig ett styrke och konditionspass på actic istället. Nu sitter jag här nyduschad och måste städa mitt rum. Det ser ut som värsta kaoset. Sedan måste jag plugga naturkunskap. Bara tråkiga saker helt enkelt.

Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst. ♥Sitter hemma hos bruden här över, ikväll ska vi se på film och bara mysa. Blir även en natt hemma hos henne. Låter bra i mina öron.

Infect me with your love, and fill me with your poison.Har fått mat i magen och tänkte åka till actic straxt för lite styrke och kontidionsträning. Blir skönt!

Drar ma bort till actic och kör ett kvällspass.


The truth hurts and lies worse.


14th of may 2011.

Igår kväll satt jag och jesper barnvakt lite längre upp i staden innan jag slocknade i honoms armar. Idag har jag hängt i skolan och sedan hemma hos lisa tillsammans emmy. Snart ska jag käka lite hemmagjord pizza. Sitter inte fel i magen.  

Angels on the moon - Thrivng Ivory


Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon.


pic by http://emmydahlqvist.blogg.se/.

Igår kväll bjöds det på fruktsallad hemma hos emmy, vilket var redigt gott. Somnade sedan lika gott hemma hos jesper. Idag är det redan söndag och jag gör inget annat än att chilla som fasen. Så jäkla skönt utan plugg!!

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.
Har precis kommit ut ur duschen efter ett långt skönt träniningspass på actic. Nu ska jag fixa mig för vid fem ska jag hänga med jesper och hans kompisar för att bowla. Senare ikväll befinner jag mig hemma hos emmy med en massa girls.


I feel these 4 walls closing in.Sitter hemma hos bruden här över och väntar på att hon ska duscha klart. Sedan vi ska hitta på något skoj. Inatt ska jag sova tillsammans med min jeppan. Kan bli mysigt.

Jag går i dagar, i tröjan du hatar.Efter en sovmorgon och två språklektioner sitter jag hemma och chillar för fullt. Vad händer ikväll?


Med en fångande blick och en mottaglighet.


i'll always be there for you ♥

Hade sovmorgon och en skoldag som beståd av tre lektioner utav en var simhall. Nu ska jag hem till jepps och chilla lite.

Sticker hem till grabben på bilden och sover lite.


The world was wide open, I had every choice.Sov hos min pöjk inatt och idag var det en lång dag i skolan. Atm sitter jag och drömmer mig bort till sommaren, om den allt kunde vara här nu. Om en timme ska jag ut i kylan och sedan gymma med en utav mina bästa vänner och hänga lite med henne. Blir perfekt.

If I knew yesterday what I know today.Imorse kände jag bara för att ligga kvar i sängen och sova vidare, det där med skolan är bara jobbigt. Förut idag tog jag mig ner till stan med buss för att hänga med rebecca, ella och mallan. Nu sitter jag hemma igen och inte gör något alls.


If your sky is falling, just take my hand and hold it.Nu sitter jag här igen och har ångest. Kan vara för att skolan börjar imorgon. Jag orkar verkligen inte med en massa prov och nationella. Tog mig ett varmt bad förut då jag kollade igenom pappren som handlar om politikska system. Har prov på det på onsdag, känns ju ännu bättre. Nu ska jag plocka iordning i mitt rum sedan bara mysa. 

2012 wishes.


Måste vara den bästa låten jag har hört på länge.


They was perty perty, and I was flirty flirty.I lördagskväll träffade jag ett par brudar och vi drog till hampus där lite annat folk var. Min natt spenderades sedan hemma hos jeppan. Igår kväll hängde jag i ankarsrum hemma hos hannah med mathilda och lite grabbar. Slocknade tillsammans med jeppan vilket jag har gjort varje natt förutom två nätter på jullovet. Idag är det sista dagen på lovet och jag ska upp till bruden på bilden. Kan bli chill. Mitt internet fungerar nu, bara så ni vet lix.

One and two and three and four, come on let me know if you want some more.


http://weheartit.com/

I tordags hängde jag hemma hos becca med en massa brudar då vi kollade på filmen the roommate. Lisa sov hos mig och vi drog och tränade igår morse. Igår åkte jag med jeppan till han mormor och resten av kvällen och natten myste vi bara. Nu sitter jag hemma hos sandra som fyller 25 år idag, grattis! Kvällens planer är inte redigt klara än. Vi får helt enkelt.

I never knew.


Nyårsbild.

Igår samlades ett härligt gäng hemma hos elin där det stog bakning på schemat. Vilket blev mysigt. Senare på kvällen stack jag och hannah till marino och kollade film tillsammans med jeppan. Idag har jag varit på gymmet tillsammans med lisa och sedan chillat tillsammans med henne. Om ett tag sticker jag till jeppan och sover hos honom inatt vilket jag har gjort i riktigt många nätter i sträck nu. Mitt modem har kraschat igen. Därför uppdateringen har varit som den har varit, bara så ni vet lix.

My year, 2011.

-

Gjorde du något som du aldrig gjort förut?

Ja det gjorde jag. Jag var t.ex. i Göteborg med bäx.
-Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga.
-Blev några av dina vänner föräldrar?
Nej, det blev de inte.
-Dog någon som stod dig nära?
Nej, vilket var tur.
-Blev du kär och hur många gånger?
Nej, jag blev kär  i slutet av 2010.
-Vilka länder besökte du?
Bara Sverige.
-Är det något du saknade år 2011 som du vill ha år 2012?
Kanske lite mer galna saker.
-Vilken händelse år 2011 kommer du alltid att minnas?
Många mysiga minnen ifrån i somras.
-Har du varit sjuk eller skadat dig?
Varit sjuk kanske tre gånger, halssfluss var de värst'e. Skada mig gjorde jag inte så mycket.
-Bästa köpet?
Oj, ingen aning. Minns knappast vad jag har köpt.
-Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, köper nog inte så mycket mer saker än om jag t.ex. går på bio.
- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, alla nya människor jag lärde känna.
-Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
Blandat, jag är ju som sagt en tonårstjej på 16 år. Såklart det går upp och ner då.
 -Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara mer på dagarna.
-Vad önskar du att du gjort mindre?
Bråkat.
-Hur tillbringade du julen?
Hos min pappa, hos gammelmormor en snabbis, hos m&m med släkten, hemma hos pappa igen och tillsist i en lägenhet tillsammans med världens bästa.
-Bästa månaderna 2011?
Slutet av våren och sommar månaderna.
-Favoritprogram på TV?
Kollar knappast på tv:n.
-Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej.
-Bästa boken du läste?
Oj! Minns inte ens någon bok jag har läst iår.
-Något du önskade dig och fick?
Jo de fick jag.
-Något du önskade dig men inte fick?
Näe, inte vad ja minns. Har faktiskt knappt önskat mig något.
-Vad gjorde du på din födelsedag?
Firande den med famlij, släkt och vänner.
-Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det säkert.
-Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Hm. Ett par svarta byxor och en tröja, kanske?
-De bästa nya människorna du lärt känna?
Alla är nog lika bra.

Sticks an' stones are never gonna shake me.Todays.

Ögonen säger en del och jag vet vad du tänker.Ikväll har jag varit på en mysig filmkväll hos natta tillsammans med malin, ella, johanna och elin. När jag kom hem drog jag på mig min pyjamas som jag fick av jeppans mamma i julklapp. Brukar i vanliga fall aldrig byta om innan jag lägger mig, men det var ju riktigt skönt. Sen dess har jag städat mitt rum, vilket såg ut som rena bomben.

Ingen som bryr sig om en, ens för en liten stund.Nu ikväll har jag haft lite mys med min yngsta syster. Två filmer och godsakera på bilden fick göra våran kväll helt enkelt. Vilket var precis det vi behövde.

Last night in pictures.


RSS 2.0