Värmeskydd.


Var med ella hos frisören förra veckan då hon rekomenderade detta värmeskydd. Så det fick bli mitt!


18 JuliUnder den senaste veckan har jag haft väldigt roliga kvällar. Både festkvällar, grillkvällar, myskvällar och tältkväll med mina underbara vänner. För tillfället njuter jag av ledigheten även att vädret känns mer som höst. Bloggen blir tyvärr inte så bra uppdaterad men om ni vill kan ni kika in på emmasjoblad @ instagram där jag uppdaterar betydligt oftare.

Nytt.


Armbandet - JC. Mobilfodral - Telia.


Can I get in, can I get down so I can win.


Ny plånbok från lindex.

Hej, tänkte bara uppdatera mig lite här eftersom det känns som det var längesen. Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Förutom att jag chillar på dagarna har jag tagit tag i träningen igen vilket känns bra. På sommaren äter man ju så mycket.. haha. & nu ska jag se till att jag inte lägger av! Om ni ville veta kan jag även berätta att jag har börjar och kolla på one tree hill vilket alla andra redan har sett alla säsonger? Äsch känner att jag inte får ut något och inget är intressant så vi hörs! 


New.


Köpte en bikinitopp och en bh på rean förra veckan. Införskaffade mig även ett par byxor på secondhand som jag sedan kapa.


Måndag.Dagarna bara springer iväg och jag bara njuter. Man hinner med så mycket mer på sommarlovet än vanligt. Idag har jag legat på byggan i solen med ella och becca. Annars under dagarna har jag käkat jordgubbar och glass, grillat, haft en mysig kväll med min lillasyster, kollat film och fotbollsfinalen medan jag även har hängt med människor jag gillar. Njuter verkligen av att jag har sommarlov. Hur skönt som helst. Imorgon väntar en dag på ölands djurpark då jag ska dit med fyra grabbar. Kan bli nice.

Smycken.


Införskaffade mig lite smycken förra veckan på rean.


RSS 2.0