10 MAJ.

Hej! Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterar så ofta men har lixom inte tiden. Fötillfället har jag MASSOR med plugg som måste bli klart i maj månad så lägger för det mesta delen energin på det. Sedan så försöker jag få in lite träning emellan. Så aa ni hajar! Bloggen lägger jag o sidan till dess jag har tid för den. Vi hörs!

SJUNDE MAJ.


Instagram - emmasjoblad.

Helgen gick alltför fort och nu är det redan en ny veckan. I fredags var det dags för pappa helg då kvällen spenderades där framför filmen mean girls. I lördags gick jag en långpromenad och hängde med jesper och tre andra grabbar hemma hos emil då vi kollade på hockey. Igår gick jag ännu en långpromenad och pluggade historia. Bockat av en uppgift av alla uppgifter som kommer snart, känns bra. Nu ska jag ta och fixa mig för om en timme och tjugo min ska jag på min första lektion.

I’d like to be everything you want.


Pic 1. Ekonomi som ska bli helt klart. Pic 2. Valborg. Pic 3. I lördags med tjejerna. Pic 4. Lisa ígår i det härliga vädret.

Igår var vädret kanon och jag fick till och med lite bonbränna! Hade matmys med mamma ute i solen innan det var dags för utvecklingsamtal som gick bra. Efter det fick det bli en halvmil på rullbandet och solarium tillsammans med lisa. Idag har jag haft nationella uppsats i engelska. Hoppas på ett e eftersom jag är dålig på engelska. Annars har jag inte gjort så mycket mer. Imorgon är det redan fredag, fan vad gütt.

Garderob städning.Min dag startades som nästan alla andra dagar att vakna upp brevid jesper. Märkte att vädret var lika fint som igår så åkte hem och satte mig ute i solen. De senaste två timmarna har jag spenderat tillsammans med min garderob. Jäklar vad stökig den var. Passade även på att kasta en massa skit kläder som ni ser på sista bilden. Nu ska jag in i ett skönt bad och bara njuta av de sista lediga timmarna.

RSS 2.0