29 november

 
Idag är det en sådan dag som jag lika väl skulle kunna sova bort. Jag har inte fått ut något alls av denna torsdag förutom ett par mattetal gjorda. Sedan har jag dragit på mig någon slags jävla förkyling som lika väl kan dö. Dessutom har jag tyska prov imorgon som för den delen också kan dö.

22 november

 
Min tisdag har flyttigt på rätt hyfsat medan den känns extremt lång. Har hållit mitt tal i svenska om varför vi människor bör träna mer och det satt bra i mitt huvud. Har även kört ett pass som bestod av ben och magträning. Kan dock inte påstå att jag körde så mycket mage, benen tog över min energi! Så nu sitter jag här helt slut och pluggar när jag egentligen vill ligga i sängen och sova.

20 november

 
Ops. Upptäckte att det var ett tag sedan det blev en uppdatering här, så kände att det var dags! För tillfället sitter jag framför plugget. Igår morse kändes det inte som jag hade så mycket med sådant, men plötsligt igår kväll fanns det betydligt mer att göra. Ska fortsätta med mitt tal om varför vi människor bör träna mer. Hörs!

10 november

 
Igår gick jag och mitt hjärta på hockey. Idag har jag haft lite släkt här hemma då de har firat mig eftresom jag fyller på måndag. Ikväll kommer tjejerna hit, mys.
 

RSS 2.0