28 oktober

 
Hade en mysig kväll tillsammans med mitt hjärta i fredags. Igår umgicks jag med Lisa. Ytterligare en myskväll fick det bli som bestod av en massa filmer som sedan slutade med att jag sov över hos henne. Idag har jag varit ute och promenderat i det härliga höstvädret. Imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet då jag känt mig kraslig i helgen. 

26 oktober

 
Och där satt det, höstlovet. Underbart. Har bestämt mig för en intensiv träningsvecka men även ha mysiga kvällar med mina underbara vänner och pojkvän. Vi startar det med en myskväll tillsammans med J. 

22 oktober

Haft en väldig skön måndag som bestod av två lektioner, ett träningspass, en fika hos C och lite små plugg. Nu är jag hemma hos J och ska snart krypa ner i sängen. Natti natti. 

20 oktober

Har haft en förjävlig vecka som bestått av plugg men det har gjort att jag har prickat av ett antal plugg grejer på to-do-list. Har bara ett svenska prov kvar innan jag tar höstlov, känns underbart. Idag vaknade jag upp tillsammans med mitt hjärta innan jag gav mig av till actic för ett ben o magpass. Nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på god mat. Ikväll firar vi bäx som fyllt år. Mys!


8 Oktober

Måndag igen och en ny vecka att jobba sig igenom. Har en samhällsessä som ska vara inne denna vecka men även ett par saker som ska vara inne nästa så denna vecka kommer innehålla en del plugg men även så klart ett x antal pass. Som tur har jag något att längta efter då det är CC fest på fredag och jag ska vara hiphopare. De ni.
 

RSS 2.0