28 september.

 
Efter en vecka som bestått av mys med min käraste, träning, skola, studiedag och umgåtts med min bästa vän tar jag äntligen helg. Det firas med ett tacoshäng hemma hos mathilda ikväll med klasstjejerna. Imorgon ska jag ta en sväng till linköping med famlijen. Sedan ska nathalie firas som fyllt år. Klingar bra!

24 september

 
 
Upptäckte precis att jag inte har uppdaterat på över en vecka så kände att det var dags. Märkte även hur mycket man hinner med på en vecka. Har lixom fikat till en ny hårfärg i håret, varit på harrys och ätit mat, svettats ett antal pass på actic och varit på min otroligt söta kusins dop m.m. Nu är jag precis nyduschad efter ett bröst och triceps pass med Mohammed. Nu: Engelska plugg. 

14 september

 
Sitter hemma och taggar samhällsfest tillsammans med lisa. Om tre kvart kommer folk hit som ska tagga tillsammans med oss. Det kommer bli grymt!! 

11 septemberUppdateringen har legat på botten i en vecka men har haft fullt upp med andra grejer så som att umgåtts med min pojkvän, haft myskväll med tjejerna, tränat ett x antal pass och pluggat engelska. Nu ska jag umgås med min mamma och syster.

5 septemberIdag är det onsdag vilket betyder lisa-dag. Den började med att baka pizza bullar. Sedan blev det styrketräning på actic och nu sitter vi här hemma hos mig och ska snart se film. Hon sover hos mig inatt, mys!

4 september.Skoldagen var lång och trotts det fortsatte plugget hemma ända tills nu. Historia, engelska och tyska har pluggats hemma hos mig. Nu ska jag in i duschen för att fräscha upp mig lite. PUSS.

3 september

 
 
Söndagen bestod av ett kort träningspass och sedan söndagsmys med jeppan. Idag har jag varit och klippt mig hos en frisör, vilket var riktigt länge sedan. Blev även ett kvällspass på actic då jag har fått lite nya övningar. Nu är jag hos min pojke och ska sova här inatt. Imorgon startar jag dagen med en sovmorgon. Skönt!

1 september


Invigde helgen med hockey tittande tillsammans med famlijen igårkväll. Startade dagen idag med historia-plugg och fortsatte den med ett pass på actic. 20 min på löpbandet, 20 min på cykel och ett mag pass. Ikväll ska jag umgås med en bra vän. Blir mysigt.

RSS 2.0